NİĞDE / MERKEZ - Zahide Sefer İlkokulu

May

Anneler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı,emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

TRAFİK DEDEKTİFLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında Niğde  İl Emniyet Trafik Şube Müdürlüğünde görevli Kıdemli Baş Polis Memuru Akif Çimencan  okulumuza gelerek öğrencilerimize trafik işaret ve levhaları, emniyet kemeri ve çocuk koruma sistemleri, yaya geçidi, üst ve alt geçit kullanımı, güvenli bisiklet kullanımı, yaya güvenliği, görünürlük, araçta güvenli yolculuk, karşıdan karşıya geçme ve güvenli oyun alanları konularında bilgiler verdiler. Eğitim sonunda öğrencilerimize Trafik Dedektifi Kimlik Kartı verdiler.

'Trafik Dedektifleri Projesi' ile trafik kuralları konusunda farkındalık yaratarak mevcut algının değiştirilmesi, böylelikle Türkiye'nin gelecekte trafiği güvenli, ulaşımı konforlu bir ülkeye dönüşmesi amaçlanıyor.

Niğde İl Emniyet  Trafik Şube Müdürlüğüne bu eğitimlerinden  dolayı teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşku ile kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Türk Böbrek Vakfı yetkileleri tarafından okulumuzda öğrencilerimize seminer verildi. Emeği geçenlere teşekkkür ederiz.

Nis

Ramazan Ayı dolayısıyla okulumuzda düzenlenen İlahi Okuma Yarışması'nda yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize katılım belgesi verildi. Ayrıca dereceye giren öğrencilerimize okul müdürü tarafından başarı belgeleri verildi. Bu etkinliğin yapılmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okul idaresine, özellikle rehber öğretmenlerimiz ve Din Kültürü Ahlah Bilgisi öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda yapılan Gönül Dilimiz Türkülerimiz adlı yarışmanın ödülleri öğrencilerimize takdim edildi. Yarışmada emeği geçen veli,öğretemen,öğrencilerimize ve okul idaresine teşekkür ederiz.

Şbt

Niğde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuzda öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirme yapıldı.