NİĞDE / MERKEZ - Zahide Sefer İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşku ile kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Türk Böbrek Vakfı yetkileleri tarafından okulumuzda öğrencilerimize seminer verildi. Emeği geçenlere teşekkkür ederiz.

Nis

Ramazan Ayı dolayısıyla okulumuzda düzenlenen İlahi Okuma Yarışması'nda yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize katılım belgesi verildi. Ayrıca dereceye giren öğrencilerimize okul müdürü tarafından başarı belgeleri verildi. Bu etkinliğin yapılmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okul idaresine, özellikle rehber öğretmenlerimiz ve Din Kültürü Ahlah Bilgisi öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

21 Mart Nevruz Bayramı okulumuz 4/E sınıf öğretmeni Gazi Karabulut önderliğinde  4/E sınıfı öğrencileri ile çeşitli etkinlikler yapılarak kutlandı. Kutlu olsun.

Nevruz, milletimizi ortak amaç ve kaderde buluşturan köklü bir kaynaşma fırsatı olması bakımından, bize has kadim bir emanettir.

Yakılan Nevruz ateşi muhteşem Türk asırlarının kefili, en canlı görgü tanığı, en sağlam kültürel dokularından birisidir.

Bu düşüncelerle Türk milletinin 21 Mart Bahar Bayramı’nı kutluyor, Yenigün’ün bin yıllık kardeşliğimizin perçinlenmesi için tarihi bir eşik olmasını diliyorum.

Mrt

Okulumuzda yapılan Gönül Dilimiz Türkülerimiz adlı yarışmanın ödülleri öğrencilerimize takdim edildi. Yarışmada emeği geçen veli,öğretemen,öğrencilerimize ve okul idaresine teşekkür ederiz.

Şbt

Niğde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuzda öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirme yapıldı.